Guldbransensväg 3


Detta är det före detta rygginstitutet i Torpshammar, som vi har gjort omfattande renoveringar av. Det finns två stora kök, bastu- och duscutrymmen och totalt 40 bäddar i fastigheten. Rummen är inredda med två bäddar, garderober och handfat. Det finns dessutom ett stort allaktivtetsrum med såväl gym som pingisbord och tv-hörna. Lägg därtill stora ytor utomhus med bland annat grill och närhet till en av Sveriges mest bedårande naturupplevelser med vyer som är svårslagna. Den har även en privat badstrand vid Ljungan och det ingår tre hektar mark i fastigheten. År 2016 installerade Dafo sitt brandskyddssystem.
Kontakta oss för att ta reda på vad vi kan erbjuda för dig. Fastigheten, som ligger nästan exakt mitt i Sverige, har stora möjligheter för såväl boende som andra verksamheter, bland annat finns det gott om parkeringsytor och en stor tomt med uppställningsplats.
Om du skulle vilja köpa fastigheten kan du klicka på "Kontakt" och ringa Jonas så kan han ge mer information kring fastigheten. Skulle fungera utmärkt som behandlingshem eller liknande verksamhet.
40

bäddar


finns det i huset som är hotellklassat.

Bilder på fastigheten

Här är jag